۱۳۹۶ شهریور ۳, جمعه

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

زرشک پلو با مرغ غذای محبوبی هست که پای ثابت بیشتر مهمانی ها و مجالسه. نه تنها به دلیل طعم خوبی که داره، بلکه به دلیل آسانی تهیه اون در مقدار زیاد، در مهمانی ها میتونه گزینه بسیار مناسبی برای خانوم ها باشه و در عین اینکه یک غذای مجلسی هست و طعم لذیذی داره، مراحل خیلی سختی هم نداره و با رعایت چند نکته ساده میشه مثل یک آشپز حرفه ای زرشک پلو مرغ مجلسی تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه این غذای بسیار خوشمزه رو قرار میدم که خیلی از خانوم ها علاقه دارند نکاتش رو بدونن.

زرشک پلو با مرغ مجلسی

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو مرغ مجلسی

  • مرغ خرد شده ٥يا ٦ تكه
  • برنج ٤ الي ٥ پيمانه
  • رب يك قاشق غذا خوري پر
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران يه هشتم قاشق چای خوری
  • زرشك يك ليوان پلوپزي
  • خلال بادام و خلال پسته (در صورت تمایل) به مقدار لازم
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • يك عدد پياز متوسط ريز خرد شده
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو مرغ

مراحل تهيه خورشت مرغ مجلسی

مرغها را به اندازه ای كه دوست دارید چهار يا هشت تكه كنيد يا اينكه فقط از ران يا سينه مرغ استفاده كنید که مجلسی تر است. تكه هاي مرغ را خوب شسته و كنار بگذاريد.
طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی طرز تهیه کامل مرغ شکم پر مجلسی با آموزش مرحله به مرحله. آموزش مرحله به مرحله مرغ شکم پر برای مهمانی ها که بسیار لذیذ و خوشمزه و خوش قیافه اس. این غذای اشتها برانگیز رو برای مهمانی ها تهیه کنید....
 
به تمام سطح مرغ نمک بزنید. در قابلمه ای روغن بریزید و مرغ ها را سرخ کنید. وقتی که زیر و روی مرغ ها کاملا سرخ شد از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.
مرغ سرخ شده
يك پياز را کاملا ريز خرد كنيد و در همان ظرفي كه مرغ را سرخ كرده ايد سرخ كنيد، سپس رب و فلفل و آبليمو را اضافه کنید و چند ثانیه ای تفت بدید.
پیاز و رب در حال تفت خوردن
پیاز و رب در حال تفت خوردن
سسی رو که درست کردید از قابلمه خارج کنید و باز مرغها را درون همون قابلمه بچینید و سس را روی مرغها بریزید. از بغل مرغها سه تا چهار ليوان آب هم اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاد. بعد شعله را كم کنید تا هم مرغ ها کاملا پخته شوند و هم آب خورشت بخار شه و تنها حدود یک لیوان سس در انتهای پخت باقی بماند.
طرز تهیه مرغ
وقتی که خورشت مرغ کاملا آماده بود، مقداری زعفران در آب حل کنید و به مرغ اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه خاموش کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر